Yksilöllistä designia

Uniikki kohde

Ainutlaatuinen katettu  ja lämmitetty atriumpiha toimii kiinteistön sydämenä ja houkuttelee viihtymään niin työnteon kuin rentoutumisenkin merkeissä. Lämmin ja kodikas tunnelma syntyy voimakkaista väreistä ja erilaisista istuma-alueista, joissa voi työskennellä, kokoustaa vapaamuotoisesti tai nauttia kahvilan herkullisista tarjoiluista.

Kohteessa on tärkeää yhdistää sen historia nykyajan toimitilojen vaatimuksiin. Yksilöllinen ja kodikas tunnelma luodaan uniikeilla huonekaluilla ja mehevillä tekstiileillä.

SISUSTUSSUUNNITTELIJA, Hanna Gullstén

 • 1

  Klubi

  Alakerran Klubi -tapahtumakeskuksessa isot ja pienet yritystapahtumat.
 • 2

  Pergola

  Vehreän pergolan alle on jaettu pehmeillä kalusteilla varustettuja paikkoja tapaamisille.
 • 3

  Aulapalvelu

  Avoinaisessa tilaissa ja vapaasti kaikkien seurassa liikkuva aulapalvelu avustaa arjen ja käytännön askareissa.

Jaettu eri toimintoihin

Yleiset tilat on jaettu erilaisiin toimintoihin rohkeilla ratkaisuilla, jotka tekevät tiloista mieleenpainuvat. Pehmeät kalusteet ja tunnelmallinen Atriumpiha yhdistyy saumattomasti kahvilaan/viinibaariin ja alakerran Klubi -tapahtumakeskukseen.

modernit toimitilat

Kasarmikatu 25 on kohteena harvinaisuus, sillä se tarjoaa kauniit toimitilat arvokiinteistössä, jotka taipuvat myös nykyajan vaatimuksiin niin tekniikan kuin tehokkuudenkin osalta.

kodikasta tunnelmaa

Tämän päivän työelämä ja arki yhdistyvät toisiinsa saumattomammin kuin koskaan aikaisemmin.

Yritykset tunnistavat muuttuvan työelämän tarpeet ja yhä useammat yritykset valitsevat rohkeilla ja laadukkailla ratkaisuilla varustetun toimitilan keskeiseltä sijainnilta. Mieleenpainuvat tilat ja yksilöllinen palvelu ovat avaintekijöitä kovassa kilpailussa.

ASSET MANAGER, Maarit Kivelä