K. kerros

Kellarikerroksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat Klubin neuvottelutilat. Älykkäällä ja joustavalla tilasuunnittelulla luodaan ajan henkeen sopiva ja tunnelmallinen kokonaisuus. Klubi tarjoaa puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille asiakastilaisuuksille inspiroivassa ympäristössä.

 • Neuvottelu
 • Aula ja Klubi
 • Pukuhuoneet
 • Varasto

n. 400 m2
Työpisteitä 0

1. kerros

Katutason liiketilat ja atriumpiha tarjoavat historiallisia elementtejä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kahvilatilan yrittäjä tulee palvelemaan kiinteistön vuokralaisia kuin myös tarjoamaan ulkopuolisille vieraille ainutlaatuiset puitteet ja tarjoilut.

Liiketila soveultuu esim. tunnelmaa henkiväksi viinibaariksi tai vaikka urbaaniksi pienpanimoksi.

 • Kahvila
 • Kahvila
 • Toimisto
 • Neuvottelu
 • Sisäänkäynti

n. 700 m2
Työpisteitä 10-20

2. kerros yhdelle käyttäjälle

Toimistokerros 2. vuokrataan ensisijaisesti kokonaisena kerroksena. Atriumpihan lasikatto
avaa näkymät kiinteistön sydämeen ja uusi maisemahissi toimii katseenvangitsijana. Toimistotiloja avarretaan suurelta osin, jolloin yhteen kerrokseen mahtuu jopa 70 avotyöpistettä.

 • Toimisto 1.
 • Sosiaalitilat

n. 700 m2
Työpisteitä 50-70

2. kerros kahdelle käyttäjälle

Toimistokerros 2. on usean porraskäytävän ansiosta mahdollista myös jakaa kahteen osaan. Atriumpihan lasikatto avaa näkymät kiinteistön sydämeen ja uusi maisemahissi toimii katseenvangitsijana. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja, jolloin puolikkaaseen kerrokseen mahtuu jopa 35 työpistettä.

350 m2
Työpisteitä 25-35

2. kerros useammalle käyttäjälle

Toimistokerros 2. on usean porraskäytävän ansiosta mahdollista myös kolmeen tai neljään osaan. Atriumpihan lasikatto avaa näkymät kiinteistön sydämeen ja uusi maisemahissi toimii katseenvangitsijana. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja, jolloin neljännesosaan kerroksesta mahtuu jopa 20 työpistettä.

190 m2
Työpisteitä 20

3. kerros yhdelle käyttäjälle

Toimistokerros 3. vuokrataan ensisijaisesti kokonaisena kerroksena. Atriumpihan lasikatto
avaa näkymät kiinteistön sydämeen ja uusi maisemahissi toimii katseenvangitsijana. Toimistotiloja avarretaan suurelta osin, jolloin yhteen kerrokseen mahtuu jopa 70 avotyöpistettä.

 • Toimisto 1.
 • Sosiaalitilat

n. 700 m2
Työpisteitä 50-70

3. kerros kahdelle käyttäjälle

Toimistokerros 3. on usean porraskäytävän ansiosta mahdollista myös jakaa kahteen osaan. Atriumpihan lasikatto avaa näkymät kiinteistön sydämeen ja uusi maisemahissi toimii katseenvangitsijana. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja, jolloin puolikkaaseen kerrokseen mahtuu jopa 35 työpistettä.

n. 350 m2
Työpisteitä 25-35

3. kerros useammalle käyttäjälle

Toimistokerros 3. on usean porraskäytävän ansiosta mahdollista myös kolmeen tai neljään osaan. Atriumpihan lasikatto avaa näkymät kiinteistön sydämeen ja uusi maisemahissi toimii katseenvangitsijana. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja, jolloin neljännesosaan kerroksesta mahtuu jopa 20 työpistettä.

n. 190 m2
Työpisteitä 20

4. kerros yhdelle käyttäjälle

Toimistokerros 4. vuokrataan ensisijaisesti kokonaisena kerroksena. Toimistotilat ovat Atriumpihan lasikatto yläpuolella. Toimistotiloja avarretaan suurelta osin, jolloin yhteen kerrokseen mahtuu jopa 70 avotyöpistettä.

 • Toimisto 1.
 • Sosiaalitilat

n. 700 m2
Työpisteitä 50-70

4. kerros kahdelle käyttäjälle

Toimistokerros 4. on usean porraskäytävän ansiosta mahdollista myös jakaa kahteen osaan. Toimistotilat ovat Atriumpihan lasikatto yläpuolella. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja, jolloin puolikkaaseen kerrokseen mahtuu jopa 35 työpistettä.

n. 350 m2
Työpisteitä 25-35

4. kerros useammalle käyttäjälle

Toimistokerros 4. on usean porraskäytävän ansiosta mahdollista myös kolmeen tai neljään osaan. Toimistotilat ovat Atriumpihan lasikatto yläpuolella. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja, jolloin neljännesosaan kerroksesta mahtuu jopa 20 työpistettä.

n. 190 m2
Työpisteitä 20

5. kerros yhdelle käyttäjälle

Toimistokerros 5. vuokrataan ensisijaisesti kokonaisena kerroksena. Toimistotilat ovat Atriumpihan lasikatto yläpuolella. Toimistotiloja avarretaan suurelta osin, jolloin yhteen kerrokseen mahtuu jopa 70 avotyöpistettä.

 • Toimisto 1.
 • Sosiaalitilat

n. 700 m2
Työpisteitä 50-70

5. kerros kahdelle käyttäjälle

Toimistokerros 5. on usean porraskäytävän ansiosta mahdollista myös jakaa kahteen osaan. Toimistotilat ovat Atriumpihan lasikatto yläpuolella. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja, jolloin puolikkaaseen kerrokseen mahtuu jopa 35 työpistettä.

n. 350 m2
Työpisteitä 25-35

5. kerros useammalle käyttäjälle

Toimistokerros 5. on usean porraskäytävän ansiosta mahdollista myös kolmeen tai neljään osaan. Toimistotilat ovat Atriumpihan lasikatto yläpuolella. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja, jolloin neljännesosaan kerroksesta mahtuu jopa 20 työpistettä.

n. 190 m2
Työpisteitä 20

6. kerros yhdelle käyttäjälle

Ylimmän kerroksen viihtyisä, osin vinokattoinen ullakkokerros vuokrataan yhtenä kokonaisuutena. Entiseen ullakkokerrokseen on toteutettavissa mielenkiintoisia tilaratkaisuja, jotka yhdistyvät  historiallisen kiinteistön arvokkaaseen olemukseen sekä kohteen parhaisiin näköaloihin.

 • Toimisto 1.
 • Sosiaalitilat
 • Talotekniikka

n. 640 m2
Työpisteitä 50-60